„INFIINTAREA UNUI CENTRU NATIONAL DE INFORMARE SI PROMOVARE TURISTICA IN MUNICIPIUL MORENI, JUDETUL DAMBOVITA”

Choose Language

Acces feroviar

Linia CF I.L. Caragiale-Filipeștii de Pădure-Moreni este o cale ferată secundară în România. Linia este simplă, neelectrificată și a fost construită în principal pentru a lega Exploatarea Minieră Filipeștii de Pădure și orașul Moreni de restul țării printr-un transport de mărfuri si călători ieftin. Linia a fost deservită până în anul 2000 de trenuri mixte, ulterior acestei date numai de trenuri de marfă. Datorită numeroaselor sustrageri de componente, în cursul anului 2010 segmentul de cale ferată R.2 Dițești-Moreni a fost demontat, circulația trenurilor fiind suspendată.

În prezent calea ferata a fost scoasa din functiune.

 

 

 

 

Your Website Title

 

 

Pret carburant

prix-carburant.jpg

Trafic web afisat

counter stats

 

Print Friendly and PDF

Your Website Title
Your Website Title
Trebuie sa instalati Adobe Flash pentru a vedea acest continut.

www.inforegio.ro
Investim în viitorul tău! Proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi co-finanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională.
Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României“.
Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro

Copyright © 2015 Primaria Moreni