„INFIINTAREA UNUI CENTRU NATIONAL DE INFORMARE SI PROMOVARE TURISTICA IN MUNICIPIUL MORENI, JUDETUL DAMBOVITA”

Choose Language

Structuri de cazare 

hotel central.jpg

 

 

 

 

 

Hotel "Central"

situat în centrul orasului Moreni, are ca obiect de activitate cazare si prestari servicii.

Complexul hotelier de doua stele, dispune de 24 camere cu 2 locuri si grupuri sanitare proprii. Are în dotare restaurant si bar 

Telefon: 0245.66.73.26

Adresa: Str. Capitan Pantea Ion, Nr. 3, judetul Dâmbovita

http://www.valahiaturism.ro/hotel-central.html

 Pensiunea „Cetatica” din satul Iedera de Sus

20190427_172838.jpg

Pensiunea agroturistica „Cetatica”  isi desfasoara activitatea in: Sat Iedera de Sus, Comuna Iedera, str. Ruda Mare nr.42C, Punct „Ruda-Valea Larga”, Judet Dambovita,

Reprezentantul legal/ persoana de contact: Baloiu Viorel, administrator pensiune

 

Pensiunea „Cetatica” din satul Iedera de Sus este o structura de primire agroturistica, avand o capacitate de cazare de 6 camere, totalizand 12 locuri. In cadrul pensiunii, turistilor li se asigura conditii de pregatire si servire a mesei, precum si numeroase posibilitati de agrement, jocuri de societate(sah remi table carti de joc), loc de joaca amenajat pentru copii, lectii echitatie, plimbari trasura prin padure precum si biciclete la dispozitia turistilor pentru plimbariu prin natura

In cadrul agropensiunii, turistilor li se va oferi masa preparata din produse naturale din gospodaria proprie si de la alti producatori autorizati de pe plan local, iar gazdele se vor ocupa direct de primirea turistilor si de programul acestora pe tot parcursul sejurului petrecut la pensiune.

Pensiunea cuprinde/este dotata cu:

–         O cladire cu spatii de cazare, formata din parter cu 6 dormitoare cu cate doua locuri, 6 bai dotate cu dus si grup sanitar. Fiecare dormitor are o suprafata de12 metri patrati. Accesul in dormitoare si bai este direct, fara a se trece prin alte incaperi. Fiecare camera indeplineste cerintele obligatorii de clasificare pentru trei margarete precum si alte dotari suplimentare: decoratiuni de interior si mobilier de calitate, televizoare cu receptie canale tv satelit  in toate camerele.

–          Un living folosit si ca sala de servit masa, unde exista posibilitatea de conexiune la internet

–         O bucatarie, unde se va prepara si depozita hrana pentru turistii pensiunii(Asigurarea serviciilor de masa se va face in cadrul pensiunii cu produse din gospodaria proprie (carne,fructe) si prin contract cu alti producatori autorizati locali pt legume,lactate, etc.. Meniul poate fi ales de catre turisti in momentul in care se va face rezervarea.)

–         Un spatiu special amenajat, organizat si dotat corespunzator care va oferi turistilor posibilitatea de pregatire a meselor in regim propriu.In acest spatiu, turistii au la dispozitie dotari ca: toaster, cuptor cu microunde, cafetiera, mixer

–         Un grup sanitar comun aferent livingului; 

–         Curte imprejmuita cu spatii verzi ,pavilion amenajat in aer liber pentru odihna, relaxare si servit masa(foisor rustic), gratar si dispozitiv preparare produse in  ceaun.

–         Alee de acces, amenajata;

–         Izvor/put propriu alimentare apa si put pentru utilitati exterioare(gratar, foisor)

Pensiunea este prevazuta cu utilitatile impuse de normele de turism, respectiv iluminare electrica, iluminare naturala, incalzire locala, retea de canalizare si apa curenta.

De asemenea gazdele pensiunii vor organiza activitati - închirierea de biciclete, organizarea drumetiilor si a activitatilor in aer liber, pe trasee bine definite, intrucat in zona exista numeroase obiective turistice, asa cum reiese si din prezentarea de mai sus.

Pret camera: 70 lei/camera  pentru una zi cazare si 60 lei/camera pentru doua sau mai multe zile cazare cu precizarea ca inchirierea se face numai pentru intreaga pensiune(6 camere)

Contact: 

Viorel Baloiu
0722547815
 
Adresa: : Sat Iedera de Sus, Comuna Iedera, str. Ruda Mare nr.42C, Punct „Ruda-Valea Larga”, Judet Dambovita,

 Nota: Pensiunea functioneaza pe baza de autorizatie provizorie la categoria 3 margarete pana la vizita persoanelor acredeitate 

 

 

 

 

Your Website Title

 

 

Pret carburant

prix-carburant.jpg

Trafic web afisat

counter stats

 

Print Friendly and PDF

Your Website Title
Your Website Title
Trebuie sa instalati Adobe Flash pentru a vedea acest continut.

www.inforegio.ro
Investim în viitorul tău! Proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi co-finanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională.
Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României“.
Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro

Copyright © 2015 Primaria Moreni