„INFIINTAREA UNUI CENTRU NATIONAL DE INFORMARE SI PROMOVARE TURISTICA IN MUNICIPIUL MORENI, JUDETUL DAMBOVITA”

Choose Language

Trasee turistice - Motocros

Autorităţile locale impreuna cu Moto-Clubul CSM Moreni organizeaza in Moreni Campionatul National Individual de Motocros în superba locaţie de sub dealul Sângeriş.

Câteva mii de oameni urmaresc cursele de motocros contând ca etapă naţională. Se poate remarca pasul înainte, pentru ca pista de concurs să fie impecabilă şi să dispună de minimul de dotări. S-au realizat unele amenajari pentru o buna desfasurare a competitiei: a fost trasă conductă cu apă curentă, a fost delimitat spaţiul pentru comercianţii veniţi şi ei în număr foarte mare şi chiar amenajată o parcare cu 250 de locuri.

CALENDARUL PROVIZORIU COMPETIȚIONAL 2016 - FEDERAȚIA ROMÂNĂ DE MOTOCICLISM

http://www.cniptmoreni.ro/index.php/download_file/117/

 

 

 

 

Your Website Title

 

 

Pret carburant

prix-carburant.jpg

Trafic web afisat

counter stats

 

Print Friendly and PDF

Your Website Title
Your Website Title
Trebuie sa instalati Adobe Flash pentru a vedea acest continut.

www.inforegio.ro
Investim în viitorul tău! Proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi co-finanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională.
Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României“.
Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro

Copyright © 2015 Primaria Moreni